Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä tekee Hedrinistä niin tehokkaan?

  Hyönteismyrkkyjen käyttämisen sijaan Hedrin tuhoaa täit fyysisesti. Tuotteet toimivat fysikaalisesti, jolloin niiden tehokkuus ei heikkene vaikka täit olisivat kehittäneet vastustuskyvyn.

 • Voiko Hedrin –tuotteita käyttää koko perhe?

  Kaikkia Hedrin –tuotteita voi käyttää raskauden* aikana ja hoito sopii jopa kuuden kuukauden ikäisille lapsille. Hedrin –tuotteet eivät sisällä astmaatikoille haitallisia liuottomia.
  *Jos olet raskaana keskustele lääkärisi kanssa.

 • Voiko Hedrin –tuotteita käyttää värjättyihin/valkaistuihin hiuksiin?

  Hedrin Once: Kyllä. Dimethiconea (vaikuttava aine) käytetään useissa shampoissa ja hoitoaineissa, joten tätä tuotetta voi käyttää värjättyihin ja valkaistuihin hiuksiin. Emme kuitenkaan suosittele Hedrin Once -tuotteen käyttämistä juuri ennen hiusten värjäystä/valkaisua, koska tämä voi estää väriä tarttumasta hiuksiin. Hedrin Treat & Go on vesipohjainen ja sitä voi käyttää sekä ennen, että jälkeen värjäyksen.

 • Onko Hedrin –tuotteissa epämiellyttävä tuoksu?

  Ei. Hedrin Treat & Go ei sisällä lisättyä tuoksua. Hedrin Once sisältää penetrolia, joka antaa tuotteelle miedon ja miellyttävän tuoksun. Hedrin Protect & Go tuoksuu appelsiinilta ja mangolta.

 • Miten käy täin munille?

  Hedrin Once -hoidon on kliinisesti todistettu tappavan sekä täit, että näiden munat yhdellä kertaa. Mikäli käytät Hedrin Treat & Go -tuotetta ja haluat varmistaa, että täit on tehokkaasti tuhottu, tulee hoito toistaa uudelleen seitsemän päivän kuluttua, jotta kaikki täiden munat, jotka ovat mahdollisesti kuoriutuneet edellisen hoitokerran jälkeen, tuhoutuvat. Täiden tyhjät munankuoret ovat edelleen liimaantuneina hiuksiin, mutta ovat täysin harmittomia. Kuoret voi poistaa joko sormin, tai tiheähampaisella kammalla.

 • Täytyykö täit kammata pois?

  Kuolleet täit lähtevät pois hiuksista pesussa tai kammatessa. Pitkäkestoiseen kampaushoitoon ei ole tarvetta. Täiden tyhjät munankuoret ovat edelleen liimaantuneina hiuksiin, mutta ovat täysin harmittomia. Kuoret voi poistaa joko sormin, tai tiheähampaisella kammalla.

 • Voivatko täit kehittää vastustuskyvyn hoidolle?

  Eivät. Johtuen Hedrin –tuotteiden vaikutustavasta (tuhoavat täit fyysisesti, eivätkä myrkyttämällä), täit eivät pysty kehittämään vastustuskykyä tuotetta vastaan. Hedrin –tuotteet tuhoavat myös hyönteismyrkylle vastustuskykyiset täit.

 • Kuinka usein hoidon voi toistaa?

  Mikäli tartunta toistuu lyhyen ajan sisällä, voi Hedrin –tuotteita käyttää uudelleen heti.

 • Moneen hoitokertaan Hedrin riittää?

  Tarvittava määrä riippuu täysin hoidettavien hiusten pituudesta. Pidemmät hiukset ja useat käyttökerrat vaativat enemmän tuotetta.

 • Mistä voin ostaa Hedrin –tuotteita?

  Hedrin –tuotteet ovat saatavilla apteekeissa.

 • Voiko täitartuntaa vastaan suojautua?

  On olemassa uskomuksia, joiden väitetään karkoittavan täit ja estävän niiden tartunnan, mutta näitä tukevia todisteita on hyvin vähän. Hedrin Protect & Go on hoitava suihke (sisältää octanediol 1%), joka kliinisten tutkimusten mukaan auttaa suojautumaan täitartunnoilta.

Totta vai tarua

Taistelussa täitä vastaan on hyvä tietää mikä on totta ja mikä tarua.

Lue lisää
image description
Käyttö

Miten käytän Hedrin -tuotteita.

Lue lisää
image description