Hedrin® All In One Shampoo

– Nopeimmin eroon täistä ja niiden munista – helposti hiustenpesun yhteydessä!

 • Hedrin All in One Shampoo tappaa täit, poistaa munat ja puhdistaa hiukset. Vaikutusaika on vain 5 minuuttia. Käsittelyä ei tarvitse toistaa, mutta hiukset tulisi kammata hoidon jälkeen täikammalla, jotta myös munat saadaan pois hiuksista.
 • Hedrin All in One Shampoon vaikutus ei perustu kemiallisiin myrkkyihin vaan fysikaaliseen vaikutusmekanismiin. Siksi täit eivät pysty kehittämään vastustuskykyä Hedrin All in One Shampoolle.
 • Hedrin All in One Shampoo tappaa kaikki elävät täit ja liuottaa samalla liima-aineen, joka kiinnittää täiden munat hiuksiin. Täiden munat irtoavat ja huuhtoutuvat näin helposti pois samalla kun hiukset pestään ja huuhdellaan 5 minuutin käsittelyn jälkeen.
 • Kuten muillekin Hedrin-tuotteille, Hedrin All in One Shampoolle on myönnetty Allergy Certified -merkki, mikä takaa ettei tuotteessa ole käytetty tarpeettomia tai allergisoivia ainesosia sekä vähentää riskiä allergian kehittymiselle.

Hedrin Once

Vaikuttaa vain 15 minuutissa – Täistä eroon kertaheitolla!

Markkinoiden ainoa täituote, joka sisältää sekä dimetikonia että nerolidonia;  kahden aineen yhteisvaikutus tappaa täit entistäkin tehokkaammin.

 • Geelimäinen Hedrin Once sisältää dimetikonia ja nerolidonia, jotka tuhoavat täit ja niiden munat 100 %:sti yhdellä hoitokerralla!
 • Ainutlaatuisen vaikutusmekanismin ansiosta vaikuttavat aineet pystyvät tunkeutumaan myös täin munien sisälle; tappaa sekä täit että niiden munat.
 • Vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti – vain 15 minuutissa.
 • Riittää 2-4 henkilölle, joilla on olkapäille ulottuvat hiukset. Ei uusintahoidon tarvetta.
 • Hedrin Oncen vaikutus on kliinisesti todistettu.
 • Hedrin Once -geelille on myönnetty Allergy Certified -merkintä.

Tutustu käyttöohjeeseen ›››

Hedrin Protect & Go

Hedrin Protect & Go® -hoitosuihkeella on kliinisesti todistettu suoja suurentunutta päätäiden riskiä vastaan. Hedrin Protect & Go sopii käytettäväksi aina kun infektioriski on olemassa, esimerkiksi päiväkodin tai koulun alkaessa, lasten juhlissa tai kaverin luona kylässä.

 • Hedrin Protect & Go® on patentoitu hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka sisältää aktiividiolia, joka estää täiden tarttumisen hiuksiin.
 • Aktiividioli poistaa täin vahamaisen pinnan ja estää ilmanottoaukkojen sulkeutumisen, jolloin täi menettää vettä hallitsemattomasti, kuivuu ja kuolee.
 • Helppo käyttää joko märkiin tai kuiviin hiuksiin.
 • Estääksesi tartunnan, käytä vähintään kaksi kertaa viikossa tai jokaisen hiusten pesun jälkeen. Lisää suihketta myös, jos hiukset kastuvat märiksi esimerkiksi vesisateessa.
 • Riittoisa – riittää 2 henkilölle noin kuukauden ajan kaksi kertaa viikossa käytettynä.
 • Hajusteeton ja ihoystävällinen
 • Hedrin Protect & Go®:lle on myönnetty Allergy Certified -merkki.

Huomioitavaa: Jos hiuksista löytyy yksikin elävä täi, on ennen estosuihkeen käyttämistä tehtävä ensin varsinainen täihoito Hedrin Oncella, koska estosuihkeen vaikuttava aine, aktiividioli ei tapa täin munia.

Tutustu käyttöohjeeseen ›››

Kuinka Hedrin vaikuttaa?

Hedrinin tehokkuus perustuu sen aktiivisesti vaikuttaviin aineisiin; dimetikoniin, nerolidoniin ja Hedrin Protect & Go:ssa aktiividioliin (1,2-oktaanidioli). Kaikki Hedrin -valmisteet ovat patentoituja ja niiden tehokkuus täiden tuhoamiseen on todistettu kliinisissä kokeissa. Tutkimuksien mukaan täit eivät voi kehittää vastustuskykyä Hedrin -tuotteille. Hedrin tuotteet ovat liuotinvapaita, joten ne sopivat myös astmaatikoille, raskaana oleville sekä imettäville äideille sekä yli 6 kuukauden ikäisille lapsille.

Hedrin-tuotteiden vaikutus ei perustu kemiallisiin myrkkyihin vaan fysikaaliseen vaikutusmekanismiin. Hedrinin vaikuttavat aineet häiritsevät täin normaalia nestekiertoa elimistössä ja aiheuttavat näin täin kuoleman. Hedrin-tuotteet eivät sisällä hyönteismyrkkyjä, minkä johdosta päätäit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi Hedrin -tuotteille. Hedrin-tuotteille on myönnetty Allergy Certified -merkki, joka annetaan tuotteille, jotka eivät sisällä tunnettuja allergisoivia ainesosia.

 

Vaikuttavien aineiden toimintamekanismit

Dimetikoni

Päätäillä on ainutlaatuinen vesikierto elimistössään. Täit eivät virtsaa, vaan ne poistavat ylimääräisen veden pienten spiraakkeleiksi kutsuttujen ilmanottoaukkojen kautta. Aktiivinen ainesosa dimetikoni on silikoniöljy, joka häiritsee tätä ylimääräisen veden poistumista pinnoittamalla täin. Tämän johdosta täin tuottama ylimääräinen neste ei pysty poistumaan täistä, vaan täi räjähtää eli halkeaa omaan veteensä. Dimetikonin ansiosta verta päänahasta imenyt täi kuolee siihen kertyvään ylimääräiseen nesteeseen. Jos täi ei ole vasta imenyt verta, se puolestaan kuolee nälkään, koska se ei pysty imemään verta dimetikoni -pinnoitteen vuoksi. Dimetikoni tukkii siis päätäin ilmanottoaukot, jolloin täi ei voi haihduttaa vettä ja halkeaa omaan veteensä.

Nerolidoni

Nerolidonin tehostaa dimetikonin pääsyä ja vaikutusta täiden muniin (saivareisiin).

Aktiividioli

Päätäiden ulkokuoren uloimmassa kerroksessa on suojaava vahamainen kuori, kuten kaikilla muillakin hyönteisillä. Tämä vahamainen kuorikerros auttaa täitä pitämään sisäisen vesikierron tasapainossa ja estää veden liiallista haihtumista. Hedrin Protect & Go:n sisältämä Aktiividioli® (1 %) liuottaa pois täin vahamaisen pinnan estäen samalla ilmanottoaukkojen sulkeutumisen, jolloin täi menettää vettä hallitsemattomasti, kuivuu ja kuolee.

Hedrin-tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Markkinoija:
STADA Nordic, Suomi  |  PL 1310, 00101 Helsinki
Puh. +358 (0)207 416 888
stada@stada.fi  |  www.stada.fi