Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä tekee Hedrinistä niin tehokkaan?

Hyönteismyrkkyjen käyttämisen sijaan Hedrin tuhoaa täit fyysisesti. Tuotteet toimivat fysikaalisesti, jolloin niiden tehokkuus ei heikkene, vaikka täit olisivat kehittäneet vastustuskyvyn tavallisille täishompoille.

Voiko Hedrin-tuotteita käyttää koko perhe?

Kaikkia Hedrin-tuotteita voi käyttää raskauden* aikana. Hoito sopii yli kuuden kuukauden ikäisille lapsille. Hedrin –tuotteet eivät sisällä astmaatikoille haitallisia liuottomia.
*Jos olet raskaana keskustele lääkärisi tai apteekin henkilökunnan kanssa.

Voiko Hedrin-tuotteita käyttää värjättyihin/valkaistuihin hiuksiin?

Kyllä. Dimetikonia (vaikuttava aine) käytetään useissa shampoissa ja hoitoaineissa, joten tuotteita voi käyttää värjättyihin ja valkaistuihin hiuksiin. Emme kuitenkaan suosittele Hedrin Once -tuotteen käyttämistä juuri ennen hiusten värjäystä/valkaisua, koska tämä voi estää väriä tarttumasta hiuksiin.

Voivatko allergiset henkilöt käyttää Hedrin -tuotteita?

Hedrin Once ja Protect &Go -tuotteille on myönnetty Allergy Certified -merkintä, joka tarkoittaa, että tuotteet eivät sisällä tunnettuja allergisoivia ainesosia. Näin ollen useimmat allergiset henkilöt pystyvät käyttämään Hedrin -tuotteita.

Onko Hedrin-tuotteissa epämiellyttävä tuoksu?

Ei. Hedrin Once sisältää penetrolia (nerolidoni), joka antaa tuotteelle miedon ja miellyttävän tuoksun. Hedrin Protect & Go tuoksuu appelsiinilta ja mangolta.

Pitääkö koti siivota kun perheestä löytyy täitä?

Nykytiedon mukaan siivoaminen on turhaa täitartunnan ehkäisemiseksi. Useita tunteja päänahan ulkopuolella ollut täi ei voi enää lisääntyä ja on siksi vaaraton. Täin munat puolestaan irtoavat päästä hyvin harvoin tiukan liimansa takia ja on erittäin epätodennäköistä, että päästä irronnut muna pystyisi enää kiinnittymään takaisin päähän. Hiusharjat, pipot yms. voi laittaa pois käytöstä puoleksi vuorokaudeksi, jolloin niihin mahdollisesti tarttuneet täit muuttuvat lisääntymiskyvyttömiksi.

Miten käy täin munille?

Hedrin Once -hoidon on todistettu kliinisesti tappavan sekä täit että niiden munat jo yhdellä hoitokerralla. Täiden tyhjät munankuoret ovat edelleen liimaantuneina hiuksiin, mutta ne ovat täysin harmittomia. Kuoret voi poistaa kynsin.

Täytyykö täit kammata pois?

Kuolleet täit lähtevät pois hiuksista pesussa tai kammatessa. Varsinaiseen täiden poiskampaamiseen ei ole tarvetta. Täiden tyhjät munankuoret ovat edelleen liimaantuneina hiuksiin, mutta ovat täysin harmittomia. Kuoret voi poistaa joko sormin tai tiheähampaisella kammalla.

Voivatko täit kehittää vastustuskyvyn hoidolle?

Eivät. Johtuen Hedrin –tuotteiden vaikutustavasta (tuhoavat täit fyysisesti, eivätkä myrkyttämällä), täit eivät pysty kehittämään vastustuskykyä tuotetta vastaan. Hedrin –tuotteet tuhoavat myös hyönteismyrkylle vastustuskykyiset täit.

Kuinka usein hoidon voi toistaa?

Mikäli tartunta toistuu lyhyen ajan sisällä, voi Hedrin –tuotteita käyttää uudelleen heti.

Moneenko hoitokertaan Hedrin riittää?

Yleensä yhdellä Hedrin Once -pullolla voi hoitaa 2-4 henkilöä. Tarvittava määrä riippuu hoidettavien hiusten pituudesta. Pidemmät hiukset ja useat käyttökerrat vaativat enemmän tuotetta.

Hedrin Protect & Go -estosuihke riittää 4 henkilölle noin kuukaudeksi kaksi kertaa viikossa käytettynä.

Mistä voin ostaa Hedrin-tuotteita?

Hedrin-tuotteet ovat saatavana apteekeista.

Voiko täitartuntaa vastaan suojautua?

On olemassa uskomuksia, joiden väitetään karkoittavan täit ja estävän niiden tartunnan, mutta näitä uskomuksia tukevia todisteita on hyvin vähän. Hedrin Protect & Go on hoitava suihke (sisältää  aktiividolia), joka kliinisten tutkimusten mukaan auttaa suojautumaan täitartunnoilta.

Mitä tarkoittaa pakkauksissa oleva AllergyCertified -merkki?

Hedrin -tuotteille on myönnetty AllergyCertified-merkintä, jonka saaminen edellyttää, että AllergyCertified -organisaation toksikologi on tarkastanut tuotteen kaikki ainesosat huolellisesti, myös ne, joista INCI-luettelossa näkyvät ainesosat koostuvat eli ns. lähtöaineet. Valitsemalla AllergyCertified-tuotteen suojaat itseäsi mahdollisilta allergioilta. Hedrin-tuotteiden ainesosat ovat toksikologien analysoimat, mikä takaa ettei tuotteessa ole käytetty tarpeettomia tai allergisoivia ainesosia sekä vähentää riskiä allergian kehittymiselle.

AllergyCertified on Tanskassa perustettu kansainvälinen sertifiointirganisaatio, jonka neuvoa antama komitea koostuu allergia-asiantuntijoista. AllergyCertified on The European Society of Contact Dermatitis -yhdistyksen jäsen, mikä varmistaa sen, että heillä on uusimmat tutkimustiedot iho-, hajuvesi- ja säilytysaineallergioista sekä muista haitallisista ainesosista.

Hedrin-tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Markkinoija:
STADA Nordic, Suomi  |  PL 1310, 00101 Helsinki
Puh. +358 (0)207 416 888
stada@stada.fi  |  www.stada.fi